Pro Soundia on myös studio. Pitkä musiikkialan kokemuksemme antaa tukevan pohjan ja mahdollistaa korkeatasoisen lopputuloksen tuotteellesi. Tavoitteemme on, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä brojektin lopputulokseen, oli sitten kyseessä monistus, äänitys tai taidetuotanto. Työskentelytapamme on aina asiakaslähtöistä.

Keskitymme Pro Soundiassa taiteiden, taustamusiikin ja CD / DVD-levyjen valmistukseen ja itse äänitykset tapahtuu GiftSound Studiossa Lappeenrannassa tai West Studiossa Raumalla.

Molemmissa paikoissa saat ammattitason äänityspalvelua isoon tai pieneen projektiisi ja olemme aina mukana myös liveäänityksissä. Miksaus ja masterointi kuuluu myös toimintaamme.

Alla olevalla soittimella voit kuunnella näytteitä uusimmista valmistuneita biiseistä eri asiakkaitten albumeilta. Biisien taustat on pääsääntöisesti tehty Pro Soundiassa ja itse äänitykset oikealla olevissa studioissa.

 

Asiakkaitten näyteklipit

Uusimmat näytteet2017

Studiot

Matkalta poimittua

"Jos olisi soittajat säestämässä tai oma bändi niin sitten tekisin levyn". Näin saattaa joku hyvä laulaja ajatella ja hautaa samalla ajatuksen / haaveen omasta levystä tai albumista.

Näin ei tarvitse olla! Pro Soundiasta löytyy taustabiisien tekijät ja laulut räätälöidään sekä sovitetaan Sinulle sopivaksi. Taustalaulut ja studio- livesäestyskin onnistuu ja laulun saat laulaa sinulle sopivassa aikataulussa.

Matka ei ole este, sillä suurin työ pystytään hoitamaan tietokoneen ja puhelimen välityksellä. Studioäänitykset toki sitten paikanpäällä.

Terveisin
Pro Soundian tiimi