Monistamme CD-R / DVD-R:t n. 50 – 300 kpl kilpailukykyiseen hintaa ja sitä suuremmat erät voidaan valmistaa teollisesti prässäämällä (CD-audio/rom ja DVD-5, DVD-9 ja DVD-10). Minimi tilausmäärä tehdasprässätyissä on 300 kpl.

Kansivihkon, takakannen ja pahvi-koteloiden painatus kuuluu myös pakettiin. Sinulla tulee olla painovalmis materiaali valmiina jäljempänä kuvatulla tavalla tai voit vaihtoehtoisesti teettää ne Pro Soundiassa.

Meiltä löydät lähes kaikki kotelovaihtoehdot. Yleisimmät ohjeet ja mallit ovat tällä sivustolla, mutta jos haluamasi puuttuu, ota silloin yhteys myyntiimme.

CD-R ja DVD-R:t monistamme ammattimonistukseen tarkoitetulla robotilla ja levyn pintaan painetaan laadukas kuva thermal- lämpösiirtotekniikalla. Tehdasprässätyn levyn pintaan tulee silkki tai offset-painatus.

Tallennusmediana käytämme ainoastaan parasta ammattikäyttöön tarkoitettua CD/DVD alustaa.

Toimitusaika CD-R ja DVD-R monistuksella on työtilanteesta ja levymäärästä riippuen muutamasta päivästä n. 10 päivään. Prässätyt levyt n. 2 – 3 viikkoa. Toimitusaika lasketaan siitä, kun hyväksytty materiaali on tuotannossa.

Levyjen lisäksi meiltä saat julisteet, fanikortit, käyntikortit yms.

Alla asiakkaitten tilaamia painatuseriä, joista mallit laitoimme eri vaihtoehdoista esille.